Syyskuun Supertäysikuu & osittainen kuunpimennys

täysikuu Sep 17, 2024

Syyskuun täysikuu on keskiviikkoaamuna 18.9. klo 05.34 ja samaan aikaan on myös osittainen kuunpimennys, joka näkyy loppuvaiheita lukuun ottamatta koko Suomessa.⁠

Täysikuu tuo mukanaan sekä kuunpimennyksen että Superkuun, joten tämä on harvinainen ja erityinen Superkuunpimennys!

Superkuunpimennys Kalojen merkissä

Tämä kuunpimennys sisältää läpimurtojen ja päättymisen teemat. Jokin saattaa tulla päätepisteeseen elämässämme tai saatamme nähdä asioita, joihin emme ole aiemmin kiinnittäneet huomiota. Voimme saada myös paremman hahmotuksen jonkin elämämme tarinan tai syklin kokonaiskuvasta, mitä olemme käyneet läpi.

Kuunpimennykset sulkevat yleensä ovia, joita meillä on ollut vaikea sulkea itse. Joskus niiden tuomat päätökset eivät tule yllätyksenä, vaan ne vain antavat meille sysäyksen suuntaan, jota kohti olimme jo toivoneet matkustavamme. Toisinaan ne voivat kuitenkin tuoda nopeita loppuja, jotka ravistelevat elämäämme ennen näkemättömällä tavalla.

Koska tämä on osittainen, eikä siksi niin voimakas kuunpimennys, useimmille meistä kokemamme päätökset ja loput saattavat olla sellaisia, jotka olemme nähneet edessämme jo jonkin aikaa.

Koska vesi hallitsee Kaloja, saatamme olla täydenkuun molemmin puolin erityisen tunteellisia ja herkkiä. Mitä tahansa tämän syyskuun pimennyksen aikana tapahtuukin, voi sen olla seurauksena syvä ja pitkä henkisesti parantava jakso, jossa meidän on oltava kärsivällisiä ja annettava asioiden rauhassa uusiutua.

Kalojen energia liikkuu hitaasti, joten mitä tahansa tapahtuukin, vie se aikaa käsitellä ja sulattaa.

Keskity intuitioosi

Superkuu tapahtuu, kun Kuu on lähellä Maata, ja silloin tunnemme Kuun vaikutukset voimakkaammin. Osittainen kuunpimennys on heikoin mahdollinen kuunpimennystyyppi, mutta Superkuun ollessa taivaalla samanaikaisesti saamme voimakkaan lisäyksen Kuun energiaan.

Kuu edustaa turvallisuuden tunteitamme, mutta pimennyksen alla saatamme tuntea olomme paljastuneiksi tai haavoittuviksi. Turvallisuuden tunteemme voi olla jollain tavalla haasteellinen, tai saatamme tuntea olomme epävarmaksi.

Kalat edustavat myös intuitiota, johon voimme kiinnittää huomiota syyskuun pimennyksen alla. Intuitiomme, tuo pehmeä, hiljainen ääni sisällämme, on se mihin voimme luottaa. Se antaa meille voimaa ja varmuutta.

Superkuu ja kuunpimennys yhdessä on harvinainen kuunenergian vuorovaikutus, joten voimme todella tuntea sen voiman.

Täysikuilla, mutta erityisesti Superkuilla, on tapana saada asioita ulos meistä, joten houkuttele esiin kaikki se, mistä et enää halua pitää kiinni!

 

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

https://www.ursa.fi/

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.