Lokakuun Supertäysikuu 2024 - Ota rohkeasti askel eteenpäin

täysikuu Oct 15, 2024

 

Lokakuun täysikuu on torstaina 17.10.2024 klo 14.26 Oinaan merkissä, ja se on samalla myös Supertäysikuu.

Supertäysikuu on slloin, kun Kuu on lähellä Maata eli kun Kuu näkyy isona taivaalla. Silloin myös saatamme tuntea Kuun vaikutukset voimakkaammin.

Lokakuun täysikuu pitää sisällään Oinaan tulista energiaa. Oinaan merkkiin osuessaan tämä täysikuu saattaa aktivoida sisäisen soturimme ja tarpeemme ottaa vastuu ja ohjat omiin käsiimme. Mars ja Pluto ovat myös aktiivisia tämän täysikuun aikana, mikä lisää intensiteettiä entisestään.

Edellinen täysikuu syyskuussa oli samalla myös kuunpimennys, joka saattoi haastaa ja muuttaa meitä jollain tavalla. Vaikka saatamme vieläkin työstää näitä pimennyskauden muutoksia, tuleva täysikuu tulee muuttamaan asioita jälleen.

Lokakuun täysikuu voimakkaalla energiallaan ravistelee ja inspiroi asioita liikkumaan. Jos olemme tunteneet olevamme jumissa, pysähtyneinä tai epävarmoja siitä, miten edetä, tämä täysikuu auttaa ja opastaa löytämään rohkeutta ottamaan askeleen eteenpäin.

Tämä on todella toimintaan perustuva täysikuu, joten on todennäköistä, että polkusi muuttuu selkeämmäksi tai ilmaantuu jotain, joka muuttaa olemustasi.

Täysikuu Oinaassa

Lokakuu täysikuu ei vain osu tuliseen Oinaan merkkiin, vaan se on samalla myös Superkuu, ja samaan aikaan myös Mars ja Pluto ovat aktiivisina.

Oinas on horoskooppien ensimmäinen merkki ja edustaa johtajuutta, luottamusta ja toimintaa. Kun täysikuu on Oinaan merkissä, tunteemme latautuvat tavalla, joka motivoi meitä astumaan johtajuuteen ja löytämään itseluottamuksemme.

Saatamme myös olla hieman äkkipikaisia ja kovin tunteellisia, mutta jos keskitymme saadaksemme itsemme tasapainotilaan, Oinaan täysikuu voi todellakin olla tuottava ja antoisa.

Viimeisin kokemamme Oinaan kuun sykli oli auringonpimennys huhtikuussa 2024, joten saatamme nyt nähdä kevään ajan tapahtumien palaavan takaisin jollain muotoa tai toisaalta sen ajan tapahtumat voivat saavuttaa myös päätepisteen.

Marsin ja Pluton vaikutus täysikuuhun

Jo yksistään tämä on voimakas täysikuu, joka sisältää ehdottomasti tulista energiaa, mutta Mars ja Pluto lisäävät vielä entisestään ylimääräistä intensiteettiä.

Oinaan hallitsija Mars vahvistaa jo valmiiksi tulista Oinasenergiaa, ja Pluto saa meidät kaivautumaan entistä syvempiin kerroksiin.

Nämä kaksi planeettaa, jotka toimivat yhdessä täysikuun kanssa, voivat olla epävakaa yhdistelmä. 

Maailman näyttämöllä Mars ja Pluto voivat herättää poliittisia jännitteitä, erityisesti sodan aiheen ympärillä. Erilaiset protestit, kansannousut ja halu uhmata auktoriteettia ovat myös mahdollisia.

Omassa elämässämme Mars ja Pluto voivat nostaa esiin vaikeita aiheita ja tuoda jännitteitä tilanteisiin, jotka ovat olleet huteralla pohjalla. Vaikka tämä voi olla epämiellyttävää, se voi myös auttaa asioita lopulta muuttumaan. Jännitteet voivat nousta nopeasti, mutta yhtä nopeasti myös laskea.

Kärsimyksestä voimavaraksi

Tuleva täysikuu tuo jännitteiden ja tulisuuden vastapainoksi myös helpotuksen, ylpeyden ja lohdutuksen tunteen kaikesta, mitä eteemme ilmeneekään.

Se muistuttaa, että haavamme ja menneisyyden kokemuksemme voivat lopulta antaa voimaa nousta ylös, auttaa ja opettaa muita, jotka ovat käyneet samanlaisia asioita läpi.

Tämä täysikuu on muistutuksena siitä, että mekin voimme nousta kaikesta siitä, mikä on tuottanut meille kärsimystä.

Olisiko mahdollista nousta korkeammalle tavoitteesi saavuttamiseksi? Voisitko käyttää täydenkuun energioita apuna muistaaksesi, että jopa ne tuskallisimmat haavat voivat avautua voiman lähteeksi?

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.