Toukokuun 2024 täysikuu: Seikkailumieltä, hauskuutta ja leikkimielisyyttä

täysikuu May 22, 2024

Toukokuun 2024 täysikuu on 23.5.2024 klo 16.53 Jousimiehen merkissä, joka tuo mukanaan seikkailumieltä, hauskuutta ja leikkimielisyyttä!

Toukokuun täysikuu on harvinainen: se rohkaisee etsimään iloa, olemaan ottamatta asioita niin vakavasti ja muistuttaa, että elämä on rikas kokemus kaikilla tunteilla höystettynä.

Tulevan täydenkuun aikaan meidän on todennäköisesti helpompi toivottaa tervetulleeksi ajatustapa, että olemme kaiken hyvän arvoisia, ja että ansaitsemme yltäkylläisen ja runsaan elämän. Se voi auttaa myös olemaan optimistisempi tulevaisuuden suhteen. Tämän täysikuu loistaa valoa ja antaa mahdollisuuden mennä eteenpäin niissä asioissa, joissa olemme ehkä aiemmin olleet jumissa.

Hyödyntääksemme tämän täydenkuun energian, kiitollisuus on avainsana. Mitä enemmän keskitymme kaikkiin ympärillämme oleviin asioihin, joista olemme kiitollisia, sitä enemmän voimme arvostaa sitä, missä olemme tänään, ja tuntea rauhaa nykyisessä elämäntilanteessa.

Jousimiehen täysikuu ja iloon keskittyminen

Käytä tätä täysikuuta muistutuksena etsiäksesi ja löytääksesi iloa. Juhli kaikkea sitä, mikä saa tuntemaan olosi hyväksi, ja tuo seikkailua ja leikkiä elämääsi! Löydä tapoja keventää ja tuoda elämääsi lisää hauskuutta.

Kuinka virittäytyä toukokuun täydenkuun energiaan:

  • kokeile uusia asioita
  • tapaa ystäviä, jotka saavat tuntemaan olosi hyväksi
  • tee asioita, jotka sytyttävät intohimosi
  • muista, että elämä ei ole vain raskaan työn raatamista

Voi myös auttaa, että vapautamme häpeää ilon kokemisen ympäriltä. Joskus voimme tuntea tarvitsevamme töissä ahkeroimista (jopa äärirajoille) tunteaksemme olomme tuottaviksi tai saadaksemme aikaan muutosta. Mutta joskus paras asia, jonka voimme tehdä, on olla ilossa ja etsiä iloa tuottavia asioita elämäämme.

Voisitko asettaa ilon oman prioriteettilistasi kärkeen? Jos päätät tehdä niin, seuraa, mitä ilon tuominen elämääsi tuo tullessaan ja kuinka se alkaa muuttaa elämääsi uuteen, ehkä jopa kevyempään suuntaan.

Ota rohkeasti seuraava askel

Kävelemään oppiva lapsi on määrätietoinen ja rohkea. Hän on valmis ottamaan askeleen uuteen eikä koskaan anna periksi ennen kuin oppii kävelemään. Lapsen on oltava päättäväinen, hänen on uskottava itseensä ja hänen on tiedettävä, että hän kyllä pystyy, vaikka ei ihan vielä osaisikaan.

Ehkä omassa elämässäsi on jotain, mikä saa sinut tuntemaan kuin ensiaskeleita opettelevaksi. Ehkä on jokin tilanne, jossa sinusta tuntuu, että haparoit ympäriinsä, etkä ole varma oletko matkalla oikeaan suuntaan.

Tämä täysikuu rohkaisee meitä jatkamaan epäröinneistä huolimatta. Se rohkaisee meitä löytämään rohkeutemme ottaaksemme nämä ensiaskeleet, kokeilemaan jotain uutta ja haastamaan itsemme. Nyt on aika astua kohti seuraavaa kehitysvaihetta polullamme.

Voi olla, että sinulle tulee jokin loistava tilaisuus, johon tarttua tai ehkä jokin menneisyyden asia saavuttaa viimein huippunsa.

Heittäydy luovaksi

Neptunus, jota pidetään myös unelmien planeettana, on aktiivinen tämän täydenkuun aikana, ja antaa tukensa omien unelmiemme toteuttamiseen. Uskalla siis unelmoida isosti ja uskalla kurkottaa korkeammalle!

Neptunus on myös erittäin luova planeetta, joten erityisesti luovia projekteja tuetaan toukokuun täydenkuun ympärillä. Saatamme myös tuntea luovan energian aallon, joka voi auttaa ajattelemaan ja tuntemaan ympäröivää maailmaa eri tavalla kuin ennen.

Neptunuksen vahva energia auttaa muistuttaamaan meitä luottamaan vaistoihimme. Myös intuitiomme voi vahvistua, joten jos jokin asia on tullut päätökseen eikä enää palvele sinua samalla tavalla kuin ennen, kuuntele intuitiotasi ja luota siihen. Uusi ovi kyllä avautuu, kunhat uskallat ensin päästää irti vanhasta ja toimimattomasta.

Toukokuun 2024 täydenkuun yhteenveto

Kiitollisuus, kiitollisuus, kiitollisuus. Hyötyäksesi täysillä tulevasta täysikuusta, on sinun ensin asetettava itsesi runsauden mielentilaan, ja nopein tapa tehdä se on tuntea kiitollisuutta. Olemalla kiitollinen kaikesta mitä sinulla jo on, auttaa näkemään asiat positiivisemmasta perspektiivistä.

Jos käyt läpi haastavia aikoja, kokeile välillä vaihtaa näkökulmaa ja varaa aikaa myös iloa tuottaville asioille. Keskity enemmän iloon ja katso mitä siitä seuraa, ja kuinka se auttaa muuttamaan asioita.

Jousimiehen täydenkuun alla on tarjolla rohkeaa energiaa, mikä rohkaisee meitä nostamaan tasoamme ja ottamaan seuraavan askeleen. Asiat voivat aluksi tuntua pelottavilta ja epävarmoilta, mutta jos uskomme itseemme, selvitämme lopulta tiemme eteenpäin.

Täysikuu on hyvä kohta kuukaudessa tuoda asioita päätökseen. Luota intuitioosi ja sisäiseen ääneesi - myös ilman faktoja.

 

 

Lähteet:

https://foreverconscious.com/

https://www.timeanddate.com/moon/phases/finland/helsinki

Close

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, kursseista ja tarjouksista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa.